Ускорете метаболизма си и отслабнете лесно! Способността да отслабнете до

...
Ускорете метаболизма си и отслабнете лесно! Способността да отслабнете до
Коментари Харесай

Ето как да ускорите метаболизма си и да отслабнете лесно

Ускорете метаболизма си и отслабнете елементарно!

Способността да отслабнете значително се дефинира от скоростта на метаболизма ви. За да ускорите метаболизма по време на съня, ви предлагаме този елементарен коктейл, който включва съставки, които участват във всеки дом.

Ако консумирате това средство преди да заспите, можете бързо да постигнете прогрес и да подобрите личната си физическа форма.

Не единствено ще се отървете от непотребните килограми, само че и насъбраните шлаки също ще бъдат отстранени от тялото. Общото ви богатство ще се усъвършенства заради премахване на токсините.

Лимонова напитка за намаляване:
едно парче лимон
една чаена лъжичка сок от алое
една чаена лъжичка джинджифил
магданоз – една връзка
канела – една щипка
вода – половин литър

Начин на подготвяне:
Разбийте лимона и магданоза в блендер. Изсипете вода в тенджера, поставете я на котлона да кипне, а по-късно прибавете лимона и магданоза, както и канелата и джинджифила.

Варете за пет до 10 минути. Прецедете и оставете да се охлади. Добавете сок от алое и разбъркайте.

Съхранявайте в хладилника. Приемайте един път на ден по150-200 мл., преди да заспите. По този метод можете да стимулирате метаболизма по време на сън, вследствие на което резултатът ще се усети единствено за седмица.

Лимонът подтиква храносмилането. В същото време, не консумирайте тежка храна преди лягане, защото храносмилането на такава храна лишава доста време.

Магданозът служи като диуретик. С негова помощ можете да се отървете от отока и непотребната течност.

Джинджифилът форсира храносмилателния развой и усъвършенства метаболизма в човешкото тяло. Има противовъзпалително деяние, което отстрани нарушаванията в храносмилателната система. Джинджифилът отстранява токсините от дебелото черво и отстрани паразитите, които се появяват в него.

Алоето има леко слабително деяние. В допълнение, този съставен елемент подтиква секрецията на жлезите в храносмилателната система, тъй че апетитът се възстановява.

Стимулирането на метаболизма е изключително значимо за хора над 40 годишна възраст. На тази възраст скоростта на метаболизма се понижава, вследствие на което процесът на отсрочване на мазнини в проблематичните области стартира.

Ако ускорите метаболизма, можете да отслабнете без мъчителни ограничавания във връзка с диетата. В същото време постигнатият резултат ще бъде дълготраен.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР