усия, по искане на избрания за президент на Беларус Александър

...
усия, по искане на избрания за президент на Беларус Александър
Коментари Харесай

Путин: Русия подготви служители на реда за Беларус

усия, по искане на определения за президент на Беларус Александър Лукашенко, образува запас от чиновници на реда, само че той към момента няма да бъде употребен. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в четвъртък в изявление за телевизионния канал Русия-1.

"Александър Григориевич (Лукашенко) ме помоли да образувам избран запас от чиновници на реда. И аз го направих. Но също по този начин се съгласихме, че той няма да бъде употребен, до момента в който обстановката не излезе от надзор ", сподели президентът, представен от формалната съветска организация ТАСС.

Русия е поела задължения към Беларус в областта на сигурността и Лукашенко сложи този въпрос, означи Путин. Руските сили няма да бъдат употребявани досега, в който "екстремистки детайли не преминат избрани граници ", уточни съветският президент и добави, че се надява проблемите в Беларус да се решат в границите на закона и Конституцията и с мирни средства.

⚡️Владимир Путин декларирал, что в России создан запас сотрудников правоохранительных органов для помощи Беларуси при нужди.
— Новая Газета (@novaya_gazeta)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР