Усилията на Япония да раздаде на населението предпазни маски от

...
Усилията на Япония да раздаде на населението предпазни маски от
Коментари Харесай

Предпазни маски срещу коронавирус се оказаха с плесен, петна и насекоми

Усилията на Япония да раздаде на популацията защитни маски от плат против Covid-19 се оказаха мощно компрометирани, откакто се получиха голям брой недоволства, че  те са с петна, като по тях има тиня и даже инсекти, съобщи Reuters.
Това напълно естествено предизвика неодобрение, което още повече укрепва терзанията, че държавното управление не се оправя добре с проблемите, свързани с пандемията.
Това се случва единствено няколко седмици откакто ръководещите започнаха да обезпечават всяко домакинство с по две маски за многократна приложимост, чиято доставка струваше 430 милиона $. Сега управляващите бяха принудени да заменят някои от продуктите поради проявените недостатъци.
" Аз съм удовлетворен от предоставената ми помощ, само че какво намирам - тиня, буболечки и стърготини! ", написа в Twitter потребителят АйАй. Той пусна фотоси на две бели маски в истинската им опаковка, като в едната имаше малко насекомо.

汚れたアベノマスクのニュースを見て、先日嫁に届いたマスクをよく見てみた。未開封のまま撮影。
よく洗ってから使ったほうがよさそう。
一般的な不織布のマスクと比べて、かなり小さめ。#アベノマスク画像 #汚れ1900件 pic.twitter.com/1guhu4qbWs
— タンタンタン (@tonkorochi) April 19, 2020
Японският здравен министър от своя страна посочи, че са били доставени 30 милиона маски на бременни дами, на медицински заведения, на детски градини и учебни заведения. Но са се получили 1903 недоволства за нечисти или дефектни продукти, най-много от страна на бъдещи родилки.
Японските управляващи обявиха, че са се свързали с производителите, с цел да не позволяват в бъдеще да бъде доставена дефектна стока, като те ще би трябвало да заменят нечистите маски.
През предходната седмица беше въведено изключително състояние в цялата страна, откакто то бе задействано в по-големите градове на 7 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР