Усещате, че искате да добавите разнообразие в сексуалния живот с

...
Усещате, че искате да добавите разнообразие в сексуалния живот с
Коментари Харесай

9 трика, които ще ви накарат да правите най-добрия секс в живота си

Усещате, че желаете да добавите многообразие в половия живот с колегата ви? Желаете да преживеете нещо по-вълнуващо и забавно, само че не знаете какво? Попаднахте на точното място, тъй като ние сме ви подготвили малко препоръки, които безспорно ще разпалят пристрастеността посред ви.

1. Вкарайте малко боязън

Помните ли упованието на първите ви срещи с вашия обичан? Красивите облекла, търсенето на секси долни дрехи и даже запалването на свещи ще провокира сходно чувство.

Представете си го по този начин: оставили сте доста закачлива бележка на закуска и през целия ден сътрудникът не стопира да ви изпраща известия, с цел да разбере каква е изненадата. И двамата нямате търпение за тази среща. Какво следва зависи от вас.

2. Пробвайте без думи

Въпреки че един от ключовете за по-добър секс е връзката, е време да проучите нови способи за казване на нещата. Опитайте да покриете устата на партньора с шалче и започнете да целувате цялото му тяло, наблюдавайки реакциите. Правилото е да не се приказва!

3. Гледайте своеволен филм

Не, не приказваме за порно. Женският разум се подтиква доста повече от въображението, тъй че да гледате филм, който единствено загатва за секс, е идеално, с цел да ви помогне да нажежите ситуацията и да се желаете.

4. Бъдете “лоши “

Влезте в роля на ченге, облечете се провокативно и танцувайте за индивида до вас. Освен че ще се забавлявате, ще активирате либидото си както в никакъв случай до момента.

5. Допълнителна помощ

Между 10% и 15% от дамите не могат да доближат оргазъм единствено посредством навлизане. Ето за какво е значимо вашият сътрудник да подтиква клитора с пръсти, език или секс играчки.

6. Мръсните приказки

Те могат да покачат равнищата на възбуденост и да ви оказват помощ да научите колегата на няколко нови трика. Бъдете изцяло откровени и споделяйте какво желаете да направи колегата за вас и той ще се развълнува толкоз, че даже няма да забележи, че го обучавате. Практикувайте сами, с цел да не се чувствате необичайно по време на акта.

7. Богиня на секса

Покажете, че знаете по какъв начин да употребявате своето тяло и това на колегата, с цел да го накарате да вибрира от наслаждение. Започнете, като опознаете себе си и това, което харесвате. Истината е, че мъчно различен ще ви донесе висшо наслаждение, в случай че преди всичко не се познавате сами.

8. Голямата ерогенна зона

Да, несъмнено, че шията, зърната, бедрата и така нататък, са ерогенни зони, само че не забравяйте, че мозъкът е най-голямата. Всичко се ражда там и оттова идват възприятието на предпочитание, възторг, сила и наслада. Поради тази причина не забравяйте да кажете на колегата, че го желаете, че наподобява прелестно и че се чувствате ужасно да бъдете тъкмо с него.

9. Експериментирайте с играчки

Двойките могат да извлекат огромна изгода от използването на играчки като вибратори. Много дами прибягват до тях, когато са сами. Следователно вероятността те да създадат половия акт с колегата още по-приятен и трогателен, е доста огромна. Важното тук е и двамата да сте съгласни и да го желаете, тъй като в противоположен случай резултатът може да бъде изцяло противопоставен.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР