Усещаше се личната ангажираност на Бойко Борисов с Антон Хекимян,

...
Усещаше се личната ангажираност на Бойко Борисов с Антон Хекимян,
Коментари Харесай

Политолози: ГЕРБ губи позиции в София

Усещаше се персоналната ангажираност на Бойко Борисов с Антон Хекимян , без значение, че по време на акцията го нямаше до него, разяснява политологът Светослав Малинов в ефира на „ bTV “. По думите му чувството е било, че Борисов е наложил тъкмо този претендент на ГЕРБ-София, лишил е организацията от естествения й претендент и персонално е търсил подобен. Според специалиста този неприличен резултат се трансферира върху него.

ГЕРБ губи позиции , безапелационен е политологът. Той счита, че „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ ще излязат доста мощни от подобен избор , само че не тъй като побеждават ГЕРБ, а защото направиха пробив в локалната власт въобще.

„ Това е коалиция, която не съществуваше на предходните избори. Тръгвайки от доста ниска база, в този момент ще покрие страната със съветници, с дребни кметове, а на няколко места и с кметове в огромни градове “ , предвижда той.

В ГЕРБ има вяра да ръководи с Движение за права и свободи и да изтласка ПП-ДБ от изпълнителната власт , сподели още Малинов, добавяйки, че след последните данни концепцията на ГЕРБ към този момент е нездравословна за гласоподавателите им и че в случай че не престават съдействие с Движение за права и свободи, те ще губят .

Същевременно някогашният енергиен министър Мирослав Севлиевски регистрира цялостен срив на „ Възраждане “ . Той чака тази седмица водачът на ГЕРБ да не помни, че е бил срещу гласуването с машини и внезапно да се окаже техен огромен последовател.

Политологът Христо Панчугов е на мнение, че в София не се е случило нищо ненадейно и дефинира резултата на Ваня Григорова като „ раждането на нов ляв водач “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР