Усещането, когато краката и ръцете ни са студени, е ужасно.

...
Усещането, когато краката и ръцете ни са студени, е ужасно.
Коментари Харесай

Ако краката и ръцете ви са студени, това значи, че сте застрашени

Усещането, когато краката и ръцете ни са студени, е извънредно. Освен това е метод на тялото ни да ни покаже, че нещо не е напълно наред. Разбира се, случва се понякога крайниците ни да са студени, да вземем за пример поради ниските тумператури извън. Тук приказваме за постоянно протичащо се събитие, което се повтаря от време на време. Оказва се, че в случай че постоянно изпитваме мраз в краката и ръцете си, това може да значи, че имаме начален етап на болести като анемия, диабет, проблеми с щитовидната жлеза и не на последно място, че сме уплашени, а стресът може да провокира куп нежелани проблеми. Така да вземем за пример в случай че източника на студа е стресът, това значи, че в организма ни се покачва равнището на адреналина, а оттова могат да зародят проблеми с кръвообращението, което води до студенината в крайниците.

Затова е добре да отделяме време всеки ден за отмора, с цел да не
се товарим ненужно.
Ако повода е в щитовидната жлеза, метаболизмът ни се забавя, а също така може да стартираме да подвигаме температура, да се уморяваме елементарно и даже да имаме усложнения в говора.
Ако студът в крайниците е предизвикан от диабет, би трябвало да чакаме също признаци като апетит и проблеми с нервната система.

Затова е добре да си вършим проучвания за тази болест, тъй като медицината е дотолкоз напреднала, че да можем да живеем пълноценно даже и със захарната болест.
В случай, че имаме анемия признаците стартират от главоболие и напрежение,
преминават през бързото ни уморяване и приключват със безчувственост в ръцете и краката. В подобен случай е наложително да си създадем проучвания на равнището на желязото в кръвта,
за да можем да вземем съответни и навременни ограничения и да не настъпят затруднения.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР