Усещаме решимостта на Китай за отваряне на врати на високо

...
Усещаме решимостта на Китай за отваряне на врати на високо
Коментари Харесай

Как Международното изложение за внос предоставя платформа за взаимноизгодното сътрудничество между Китай и света в бъдеще?

„ Усещаме решимостта на Китай за отваряне на порти на високо равнище и уговорките и дейностите на страната за поощряване на международното икономическо развиване и съдействие “, съобщи Сун Уейцюн, зам.-президент на американската компания Johnson & Johnson и ръководител на компанията за Китай. Той разяснява това откакто прочете приветствения адрес, изпратен от китайския ръководител Си Дзинпин до 6-ото издание на Международното ревю за импорт. „ Компанията Johnson & Johnson има доверие в китайския пазар и възнамерява да навлезе още по-активно на него “, добави той.

Тази година се навършват 45 години от промените и отварянето на Китай и 10 години от началото на самодейността „ Един пояс, веднъж “. Именно за това тазгодишното издание на ревюто е толкоз значимо. Как Международното ревю за импорт дава платформа за взаимноизгодното съдействие сред Китай и света в бъдеще?

В приветствения адрес на Си Дзинпин до ревюто се приканва за повишение на ролята му в построяването на нова конструкция за развиване. Това значи, че то ще дава повече висококачествени и разнородни артикули за облекчаване на потребностите на големия китайски пазар и опциите за новаторско развиване на мултинационални компании. На тазгодишното ревю ще бъдат показани за първи път 442 нови продукта и технологии, привличайки повече търговци, тъй че висококачествени артикули ще могат да навлязат по-бързо на китайския пазар и китайското развиване ще дава повече благоприятни условия на света.

64 от 72-те страни изложители в ревюто са участнички в общото създаване на „ Един пояс, веднъж “. А над 1500 от повече от 3400-те компании, които ще вземат присъединяване в ревюто, са от страни, включени в самодейността. В идващите 5 години се чака търговията на артикули и търговията на услуги в Китай да доближат стойност от надлежно над 32 трилиона щатски $ и 5 трилиона щатски $. Международното ревю за импорт в Китай, което е първото сходно в света, ще продължи да дава дивиденти от отваряне, предоставяйки платформа за бизнеса на задграничните компании в Китай.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР