Усъвършенстваният дизайн на Моят А1 е съобразен с актуалните тенденции(снимка:

...
Усъвършенстваният дизайн на Моят А1 е съобразен с актуалните тенденции(снимка:
Коментари Харесай

Моят А1 – с нов дизайн и по-интуитивна навигация


Усъвършенстваният дизайн на Моят А1 е съгласуван с настоящите трендове
(снимка: A1 България)

Обновеното мобилно приложение Моят А1 предлага на клиентите на телекома усъвършенствана и по-интуитивна навигация, както и някои нови благоприятни условия. Усъвършенстваният дизайн е съгласуван с настоящите трендове и е създаден взаимно с водещи UI и UX дизайнери, тъй че да даде по-добро потребителско прекарване при ръководство на всички услуги от А1.

Потребителите на Моят А1 в този момент имат по-бърз и елементарен метод за ръководене на услуги и настройки за заплащане на сметки, за инспекция на ползване, с по-малко кликове и по-фокусирано наличие. Улеснен е и методът за ръководство на карти и заплащане на фактури. Налична е налична и подробна разбивка на детайлите по фактура, без да е належащо потребителите да смъкват документи.

Важна смяна по отношение на предходната версия на приложението е опцията потребителите да подписват контракти онлайн, да наблюдават статус на механически поръчки и бързо да задействат най-подходящия проект роуминг съгласно страната, в която ще пътуват. Потребителите могат също да правят сами настройки на Wi-Fi мрежата си, по-лесно да прибавят спомагателни пакети и услуги в проекта си, да ръководят кредитния си предел и да наблюдават какъв брой мегабайти и минути в роуминг им остават.

Профилите в приложението се разделят на титулярен и потребителски съгласно това дали потребителят има контракт с компанията или е ползвател, който няма контракт с А1, а употребява услуга, за която различен клиент е сключил контракт. За да се възползват от всички функционалности за ръководство и да имат видимост и достъп до всички услуги, потребителите e належащо да имат титулярен профил. Ползвателите на съответна услуга разполагат с лимитирани права за ръководството ѝ.

Приложението Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg дават опция на потребителите за цялостен надзор на услугите, потребни вести, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон.

Даунлоуд: /  / 
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР