US Open 2023 има своя нов крал и неговото име

...
US Open 2023 има своя нов крал и неговото име
Коментари Харесай

Как и защо Джокович почете Коби Брайънт

US Open 2023 има своя нов крал и неговото име е Новак Джокович. Сърбинът освен съумя да завоюва шампионата, само че и единствено с първата си победа в него се върна на върха в ранглистата.
 Как Новак Джокович може да бъде още веднъж на върха в тениса единствено с една победа на US Open 2023
Как Джокович може да смъкна Алкарас от върха единствено с една победа

Всичко е в интерес на сърбина

Разбира се, това не значи, че ще остане доста дълго там, тъй като Карлос Алкарас е в страхотна форма и ще направи всичко допустимо да го смъкна от там.

След като Новак Джокович завоюва US Open той реши да отдаде респект на Коби Брайънт със специфична тениска, която облече. В формалното първо изявление от корта тенисистът съобщи, че концепцията за тениската се е зародила преди седмица, когато към момента не е знаел дали изобщо ще успее да вдигне трофея.
 Снимка 633261

добави, че с Коби Брайънт са били близки другари и постоянно са си приказва за манталитета на спечелилите. Сърбинът твърди, че когато е имал сложни моменти с травми и се е опитвал да се върне на върха в играта, точно баскетболистът е бил отсреща за мотивационен диалог.

Novak shares the idea behind his tribute to Kobe
— US Open Tennis (@usopen)
Джокович споделя, че гибелта на Брайънт и щерка му преди три години го е наранила надълбоко. С триумфа си на финала Новак Джокович завоюва своята четвърта купа от и общо 24 от шампионати от Големия шлем.
 Карлос Алкарас и мистериозното хапче, подадено му по време на мач от US Open
Мистериозното хапче, подадено на Алкарас

У почитателите се будят подозрения

Също по този начин сърбинът се трансформира в първия тенисист в историята, който печели три огромни трофея в границите на една година цели четири пъти - през 2011, 2015, 2021 и 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР