Ургугвайският клуб с български корени – Данубио, ще пристигне в

...
Ургугвайският клуб с български корени – Данубио, ще пристигне в
Коментари Харесай

БГ отборът на Уругвай идва за 100 години Пирин Благоевград

Ургугвайският клуб с български корени – Данубио, ще дойде в България по случай 100-годишнината на Пирин Благоевград. Това стана ясно през днешния ден от думите на изпълнителния шеф на „ орлетата “ Таско Тасков по време на конференция преди началото на пролетния полусезон.

В превод от испански, Данубио значи -Дунав. Клубът е учреден от български емигранти в Уругвай, а през тази година на екипите му се се появи и родниятрибагреник, написа pirinsport.com.

„ По случай 100-годишнината на Пирин поканихме уругвайския клуб с български корени Данубио. Отговорът е позитивен, остава да се посочи датата, по отношение на уговорките им в шампионата.Пирин поддържа самодейността „ Бъдеще за Стиви “.

„ Не знаехме нищо за измененията в разпоредбите за картотекиране и присъединяване на задгранични футболисти в ППЛ и ВПЛ. Научихме след това за тези промени. Благодарим на притежателя господин Пол Белогур за отношението към ФК Пирин. Нека почитателите ни поддържат в понеделник на стадиона, футболистите имат потребност от това “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР