Управлявайки лек автомобил Мерцедес по улица Дунав в селото, 21-годишният

...
Управлявайки лек автомобил Мерцедес по улица Дунав в селото, 21-годишният
Коментари Харесай

Водач отнесе двама пешеходци на тротоар, след това избяга

Управлявайки лек автомобил " Мерцедес " по улица " Дунав " в селото, 21-годишният водач излиза вдясно от пътното платно и удря движещите се по тротоара двама пешеходци - момчета на 16 и 15 години. До идването на екип на " Пътна полиция " лидерът избягал и се укрил.

Пострадалите са откарани в МБАЛ-Разград. По-голямото от момчетата е настанено с комоцио за лекуване в " Хирургично поделение ", а другото - в медикаментозна кома и краткотрайна заплаха за живота е в ОАИЛ.

Малко по-късно лидерът на автомобила е открит и арестуван. Взети са кръвни проби за приложимост на алкохол и опиати. По случая се води следствие. 

Снимка: ОДМВР Разград

Късно нощес различен 22-годишен недееспособен шофьор прегази съзнателно брат си в разградското село Дянково. Сигналът за тежкото пътно-транспортно произшествие е получен към 21.20 часа на 3 август. Водачът на микробус " Мерцедес ", който не има удостоверение за ръководство на МПС, на улица " Ахелой " блъска 26-годишния пешеходец, негов по-голям брат. Със счупено ребро и перфорация на бял дроб потърпевшият е настанен в ОАИЛ. Пробата за приложимост на алкохол на лидера е негативна. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР