Управляващите в столицата за първи път изразиха ясна подкрепа за

...
Управляващите в столицата за първи път изразиха ясна подкрепа за
Коментари Харесай

Ще бъде ли демонтиран Паметника на съветската армия?

Управляващите в столицата за първи път показаха ясна поддръжка за унищожаване на Паметника на руската войска. Те делегираха процеса на мен. Аз съм упълномощил и се работи по въпроса. Това съобщи кметът на столичния регион “Лозенец ” Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко в студиото на Нова телевизия.

“Смятам, че барелефите имат своята културна стойности който желае да ги види, би трябвало да може, само че не считам, че те би трябвало да извършват функционалността, която им е предоставена - да възпитават идеологически обществото ” безапелационен беше той.

Според него има проблеми със собствеността, тъй като страната и общината си трансферират въпроса.

Относно това дали полемиката за паметника разделя обществото Трайков сподели, че младежите виждат какво се случва в Украйна и това затвърждава отношението им към паметника.

Той разяснява двойния стандарт към драскането на монументи: “Когато някой напише “Спасете Украйна ” на Паметника на руската войска го арестуват на 30-тата секунда, а в случай че надраскаш нещо на Народния спектакъл се чака с дни за реакция ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР