Управляващите се скараха кой да овладява и ползва МВР за

...
Управляващите се скараха кой да овладява и ползва МВР за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Калин Стоянов трябва да си подаде оставката

" Управляващите се скараха кой да овладява и употребява Министерство на вътрешните работи за партийни цели или напън на съперници. Вътрешният министър би трябвало да си подаде оставката. Той би трябвало да носи морална отговорност. Ще подкрепим основаването на анкетна комисия за определяне на обстоятелствата към насилието на митинга ".Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, заяви.

" Това, което става сред Петков и Стоянов, е нечувано и невиждано. Партията, коятодържи мандата на държавното управление, желае оставката на собствен министър, само че той не я дава, тъй като друга част от сглобката стои зад. Тези хора се събраха само за разпределение на порциивласт и пари ", счита Нинова.

По думите ѝ властта е нездравословна и рискова за страната. " Утре има прелестна опция да се постави завършек на тази тъга и злополука. Гласувайте във вота на съмнение и да си върви сглобката. Така ще се възстановява ситуацията и ще погледнем с вероятност напред. Призоваваме всички да гласоподават " за " вота на съмнение, в това число ПП–ДБ, които желаят оставка на собствен министър. Подкрепата на ГЕРБ и Движение за права и свободи дава самочувствие на Калин Стоянов. Не готвим трети избор на съмнение, само че различен бюджет - да ", съобщи тя.

Нинова изрази позицията на Българска социалистическа партия и за митингите на футболни почитатели. " Осъждаме унищожаването на общинска благосъстоятелност и нападението на служители на реда. Тези хора, които нанесоха вреди, би трябвало да понесат наказателна отговорност. Осъждаме и дейностите на полицията, с които биха мирни жители. Това изрично би трябвало да има последици ", уточни тя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР