Управляващите се готвят да направят национално предателство с Македония. Това

...
Управляващите се готвят да направят национално предателство с Македония. Това
Коментари Харесай

Каракачанов предупреди: Управляващите се готвят да направят национално предателство с Македония

Управляващите се готвят да създадат национално изменничество с Македония. Това не е бизнес, господин Петков и българската история не се търгува. Ще го разберете рано или късно! Това се споделя в безапелационна позиция на почетния ръководител на Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността във връзка зачестилите изявления на министър-председателя за подсилване на Западните Балкани и ускорение на договарянията за участие на районен съд Македония и Албания в Европейски Съюз.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 222
Тези хора мислят, че историята и полезностите могат да се заменят с бизнес, сметки и търговия. Всъщност тези момчета за това са и пристигнали – да създадат едни бързи пари и кой от където е. Но в тази ситуация с Македония не бизнес връзките са значими, а са значими истината, паметта и достолепието на българския народ. Защото да сменим на Гоце Делчев самоопределението посмъртно наподобява на възродителен развой. А той беше неточност, нали господин Петков? Или на Вас не Ви пука за двойните стандарти, стимулира още думите си Каракачанов. 

Сигурен съм, че към средата на месец май ръководещите се готвят да извършат национално изменничество по въпроса за българските ползи в Македония. Явно не им пука, че ще се наредят до измяната на Георги Димитров от 1946 година, само че в случай че тогава България бе окупирана от Червената войска, в този момент сме суверенна страна, член на НАТО и Европейски Съюз или и това е наужким. Ако това в действителност се случи – снежните топки от Шипка ще му се видят на Кирчо като едно доста, но доста прелестно преживяване.



Прилагаме и цялостния текст на позицията на почетния ръководител на, оповестена във фейсбук страницата му:

очевидно се пробва да се възползва от съветската война в Украйна, с цел да пробута затваряне на очите и стартиране на Скопие на пътя към Европейски Съюз. С подправения предлог, че по този начин укрепваме Запада против Путин. Имало заплаха сюжетът в Украйна да се повтори в Македония.

Последното, несъмнено, е явна нелепост. Г-н министър председателят Кирчо ни прави на простаци, употребявайки опорките, получени от основателите на неговия план Политическа партия – тези, които ни го тропосаха, с цел да обслужва техните геополитически ползи в България. Северна Македония е член на НАТО и е задоволително предпазена. Чий да го дири Путин в Македония? Това значи да се задейства член 5 от контракта за НАТО, осигуряващ групова отбрана на членовете на Алианса и Русия да се озове във война с най-мощния военно-политически съюз в света. И в случай че нашите родни герои Кирчо и Кокорчо са необразовани в региона на историята, геополитиката и военното дело, то Путин очевидно е над тяхното равнище.

Да напомним на премиера Кирчо, че Европейски Съюз е учреден на някакви правила. И измежду тези правила не влиза неизпълнението на контракти, нарушаването на човешките права и погазването на историческата истината и ненавист към България. Или греша, господин Петков?

Правителството у нас очевидно се кани да извърши една от външните поръчки, за които беше сложено власт, а точно да допусне Македония до началото за договаряния за участие в Европейски Съюз без тя да е изпълнила изискванията на контракта с България от 2017 година

Петков употребява през вчерашния ден и откровени неистини, като това, че имало някакъв прогрес в историческата комисия. Първо, не ми е известно тя даже да се е събирала скоро, а можете да ме броите за много осведомен човек по тези тематики. Всъщност последната среща на комисията е през месец февруари т.г. и на нея не бе реализирано нищо. Второ, никакъв прогрес не може да има, до момента в който новите формулировки не се впишат в македонските учебници. И трето, знаете ли какъв прогрес в действителност е имало: Скопие щяло да разгласява публично признатите формулировки за цар Самуил и Св. Климент Охридски. Забележете обаче: това са формулировки от месец февруари 2019 година Дребна детайлност, нали, господин Петков?

Казано малко: тази комисия не е мръднала от най-малко три години, само че Петков афишира прогрес.

Такава е цялата работа на това държавно управление: единствено реклама и нищо друго. Бизнес метод. Като прословутата самолетна линия, за която не е ясно от кое място ще дойдат пасажерите. И която в действителност се оказа София – Тирана със спирка в Скопие.

Тези хора мислят, че историята и полезностите могат да се заменят с бизнес, сметки и търговия. Всъщност тези момчета за това са и пристигнали – да създадат едни бързи пари и кой от където е. Но в тази ситуация с Македония не бизнес връзките са значими, а са значими истината, паметта и достолепието на българския народ. Защото да сменим на Гоце Делчев самоопределението посмъртно наподобява на възродителен развой. А той беше неточност, нали, господин Петков? Или на Вас не Ви пука за двойните стандарти.

Наивност или пристрастие наднича зад дейностите на кабинета ни – следва да разберем. Сигурен съм, че към средата на месец май ръководещите се готвят да извършат национално изменничество по въпроса за българските ползи в Македония. Явно не им пука, че ще се наредят до измяната на Георги Димитров от 1946 година, само че в случай че тогава България бе окупирана от Червената войска, в този момент сме суверенна страна, член на НАТО и Европейски Съюз или и това е наужким. Ако това в действителност се случи – снежните топки от Шипка ще му се видят на Кирчо като едно доста, но доста прелестно преживяване!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР