Управляващите са като болшевиките - който не е с тях,

...
Управляващите са като болшевиките - който не е с тях,
Коментари Харесай

Борисов: Управляващите са като болшевиките - който не е с тях, значи им е враг

Управляващите са като болшевиките - който не е с тях, значи им е зложелател. 

Това разяснява пред симпатизанти в Перник водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Държавата е тотално счупена и вярата, че тя може да се оправи в идващите шест месеца я няма. Грешката на в този момент ръководещите е, че се пробват да лъжат хората и ги излъгаха, сподели той. 

Борисов добави, че по време на ръководството на ГЕРБ за ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) е бил назначен някогашен народен представител от " Демократична България " (ДБ), с цел да може той да е оптимално безпристрастен.  " Настоявахме сходен човек да остане на регулатора, само че те с цел да покажат своята надменност отхвърлиха, макар нашите предизвестия, че това момче не става ", съобщи Борисов, представен от настоящо.ком.

" Управляващите в този момент са тъкмо като болшевиките. Мислят, че те постоянно са прави и всеки, който е против тях се трансформира във зложелател. Не желаят да имат държавно управление, те желаят единствено постове и кресла ", заяви още експремиерът.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и вчерашния запис от съвещанието на парламентарната група на " Демократична България ". Нямаше да разясня вчерашния запис, в случай че те не се опитваха да кажат, че за това са отговорни ГЕРБ и Бойко Борисов, сподели той и добави, че на никое място в записа не се чуват решения или разисквания за цените на тока, инфлацията, за проекта за възобновяване, а се приказва единствено за систематизиране на постове.

" Всички тези диалози демонстрират, че последно ги е грижа за страната и хората ", счита Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР