Управляващите са ангажирани през последните 80 дни да броят колко

...
Управляващите са ангажирани през последните 80 дни да броят колко
Коментари Харесай

Бабикян: Усещането, че светът започва и свършва с ГЕРБ, е политически дебилно. Ще протестираме, докато не върнем свободата си

Управляващите са ангажирани през последните 80 дни да броят какъв брой са протестиращите. Те знаят, че жителите пътуват по море, излизат в отпуски. Премина август и бързо на 2 септември им доказахме, че над 100 000 души се събират на центъра в София. Тяхното непретенциозно броене не трансформира настояванията на жителите. Ако това е вярата им, доста бъркат.
Това сподели по БНР Арман Бабикян от „ Отровното трио ".

Той бе помолен да разяснява думите на Даниела Дариткова, че една оставка не трансформира нищо: „ Г-жа Дариткова слага себе си и Борисов в позиция на хора, които знаят, че не са мечтани от българските жители, само че те са решили,че имат някаква характерна отговорност. Сакаш в страната специалистите са изчезнали-има единствено Борисов, Дариткова и Караянчева. Усещането, че светът стартира и свършва с тях, е политически дебилно.

Изпълнителната власт е реактивната власт. Няколко месеца Народното събрание не заседаваше. Коя част пропадна в този интервал. Държавата не е спряла да действа. В други страни този въпрос не се счита за проблем, с изключение на в ГЕРБ. Нищо няма да спре, в случай че върхушката си тръгне.

Не съм се уморил и няма да се уморя да стачкувам. Има доста надарени и образовани българи, които знаят по какъв начин би трябвало грамотно и честно да се ръководи страната. Протестът е на жителите, които считат, че тази мафиотизирана върхушка би трябвало да си тръгне. Призовавам хората да се политизират. Този митинг е политически, не партиен. Оттеглянето от желанието за по-добър живот ни направи интелектуални емигранти в личната си татковина. Сега е време за деяние и това е занятие с политика. Вината е наша, тъй като ние стояхме в профил и цъкахме с език.

Ние не желаеме да водим разговор с ръководещите. Ако в дома на Дориткова нахлуе апаш, надълбоко се колебая, ме тя ще приседне в хола и ще влезе в диалог с него. Ние сме най-корупмираната страна, най-бедната нация и най-болната.

Протестът продължава всеки ден и в Лондон, Брюксел, и доста градове в Европа и България. Протестът няма да спре. Днес всички са на концерт на Орлов мост. Протестът ще продължи и на следващия ден на същото място. Очаквайте и идващото Велико национално въстание. Човек желае да върне правораздаването на мястото му, да върне свободата си. Ние не живеем във феодална България с един монарх, който се разхожда в джипка.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР