Управляващите пак не взеха решение за изпращането на военна помощ

...
Управляващите пак не взеха решение за изпращането на военна помощ
Коментари Харесай

Управляващите пак без решение за военна помощ за Украйна – ще мислят след посещението в Киев

Управляващите отново не взеха решение за изпращането на военна помощ за Украйна, стана ясно след 2-часовия Коалиционен съвет. Те ще умуват след визитата на държавна делегация в Киев.

Преговорите ще продължат след завръщането на българската делегация от Киев, заяви представителят на Има Такъв Народ Станислав Балабанов. По време на визитата политиците ще се срещнат с президента Владимир Зеленски. Подробности от програмата и времетраенето ѝ няма да се оповестяват от съображения за сигурност.

Освен него в делегацията ще има представители на още две партии от обединението - Калоян Икономов от „ Продължаваме промяната” и ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България”. От Българска социалистическа партия са удостоверили и на съвета, че техен представител няма да има.

„ Всичко зависи от визитата ни в Украйна, с цел да сме осведомени и продуктивни за бъдещи диалози сред сътрудниците, с цел да се изчистят всички елементи. България би трябвало да има ясна, съответна, единна позиция, да знаем какво в бъдеще ще бъде изпращано и под каква форма ", разясни Балабанов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР