Управляващите от ГЕРБ в Хасково явно се притесниха от предварително

...
Коментари Харесай

ГЕРБ в Хасково заглуши с машини за дезинфекция пресконференция на БСП

Управляващите от ГЕРБ в Хасково очевидно се тормозиха от авансово оповестената конференция на съветниците от Българска социалистическа партия пред общината през вчерашния ден и пуснаха няколко служащи да бръмчат с оглушителните машини за стерилизация в близост, съобщи Хасково Прес.
Докато социалистите даваха изказвания пред локалните медии за несъответстващото ръководство на общинската власт по време на рецесията, няколко служащи с помпи на гърба дезинфекцираха неведнъж плочките, цветятя и ъглите на постройката на общината, по този начин, че да не се чува нищо от изявленията. Това попречи най-вече за звука на малките екрани и записване на синхрони и за тези медии, които бяха решили да предават „ онлайн “ конференцията.

Старателно, в продължение на към половин час бръмчалките бучаха в близост, а градинките с цветя бяха щедро напоени с дезинфектант, като се връщаха на няколко пъти на едни и същи места, с цел да са покрай даващите изказвания. През това време представители на локалната власт, застанали пред входа на общината следиха какво се случва.

И след забележки на публицисти към служащите с машините да се отдалечат, това не се случи.

Машините бяха спрени незабавно след края на конференцията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР