Управляващите дадоха задна по отношение на кадровите рокади в правителството.

...
Управляващите дадоха задна по отношение на кадровите рокади в правителството.
Коментари Харесай

Управляващите дадоха задна за оставките на министрите, Валери Симеонов се вбеси от медиите и напусна

Управляващите дадоха задна във връзка с кадровите рокади в държавното управление. Оставките на тримата министри са под въпрос дали въобще ще бъдат признати от обединението. Това стана ясно след близо четиричасово съвещание на съдружния съвет. Валери Симеонов се скара на публицистите за техните въпроси и демонстративно напусна брифинга.
„ Темата за оставките ще се дискутира в понеделник. В момента няма стартирана процедура “ това изясни зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. В негов жанр той изясни, че всичко е устойчиво. Уточни, че връзката не била на нужното равнище, само че това ще бъде поправено през новия политически сезон. „ Смятам, че медиите не са тези, през които да водим разговор “, заключи той.

Красимир Каракачанов пък сподели, е са се събрали, с цел да не позволяват Движение за права и свободи на власт. Не сме простаци, с цел да ги върнем, посочи той. Ние сме доста разнообразни и прочувствени. Да, властта понякога изпада в сходни прочувствени положения. Но вие какво искате-тройната коалиция ли?!, попита риторично той.

Валери Симеонов пък изригна: Няма да отговоря на въпрос. Внушавате, че ръководещите контролират връзките си посредством пари. Почва да ми писва към този момент. С такова медийно държание безусловно унищожавате всекидневието на българина, с подстрекателство, че всички са корумпирани.

Волен Сидеров, който искаше по-рано оставката на Валери Симеонов, не обели нито една дума.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР