Управляващата в Гърция „Нова Демокрация“ има преднина пред основната опозиционна

...
Управляващата в Гърция „Нова Демокрация“ има преднина пред основната опозиционна
Коментари Харесай

Над 1/3 от гърците искат война срещу Турция

Управляващата в Гърция „ Нова Демокрация “ има преднина пред главната опозиционна партия СИРИЗА от 16,9%, написа електронното издание на вестник Protothema. То се базира на резултатите от анкета, извършена от Alco за Open TV, съобщи организация " Фокус ".

В случай, че Турция продължи сондажите за енергоресурси в противоречивите сред двете страни води, 49% споделят, че желаят дипломатическо решение, до момента в който 37% избират боен отговор. В желанието за гласоподаване 39,1% от интервюираните декларират, че ще гласоподават за „ Нова Демокрация “, като СИРИЗА получава 22,2%, следвана от Движение за смяна (КИНАЛ) с 6,9%, Гръцката комунистическа партия с 5,4%, Гръцко решение с 4,6%, ДИеМ25 на Янис Варуфакис с 3% и „ Златна зора “ с 1,8 %. Неопределените гласоподаватели са 11,9%.

59% от жителите считат потреблението на маска в учебните заведения за належащо, до момента в който 33% считат мярката за „ несъразмерна “. 61% от интервюираните споделят, че са удовлетворени от отговора на държавното управление на пандемията, по отношение на 84% през май. 59% от жителите считат за вярно отношението на държавното управление към гръцко-турската рецесия, до момента в който 23% са недоволни. В същото време 58% от жителите считат, че новата договорка за оръжие за възстановяване на военните е нужна, като 25% считат, че тези суми би трябвало да бъдат разпределени за други потребности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР