Управляващата в Черна гора Демократична партия на социалистите (ДПС) обвини

...
Управляващата в Черна гора Демократична партия на социалистите (ДПС) обвини
Коментари Харесай

Управляващите в Черна гора обвиниха опозицията в паразитизъм

Управляващата в Черна гора Демократична партия на социалистите (ДПС) упрекна депутатите от 4 опозиционни партии, че са прахосали 2,3 милиона евро на данъкоплатците, без да изработят и един ден поради продължаващия им протест на Народното събрание.
Високопоставеният представител на Движение за права и свободи Михайло Анджушич осъди на партийно заседание държанието на депутатите от партиите КЛЮЧ, " Демократи ", Демократичен фронт (ДФ) и Социал-демократическата партии (СДП) задето получавали заплати и други депутатски доходи само поради периодическите си изстъпления в Скупщината, цирковите пърфоманси и пречене в работата на другите депутати. Изказването на Михайло Анджушич бе представено от националната телевизия RTCG.
На парламентарните избори на 16 октомври четирите опозиционни партии завоюваха 39 от общо 81-те места в Скупщината. Те не признаха успеха на Движение за права и свободи на някогашния министър председател Мило Джуканович и обичайните й съдружници и оповестиха протест на Народното събрание. За да се върне в Скупщината, опозицията сложи изискването за осъществяване на изключителни избори при започване на 2018 година, които да се проведат дружно с президентския избор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР