Управляващата Демократическа партия и техните партньори се очаква да имат

...
Управляващата Демократическа партия и техните партньори се очаква да имат
Коментари Харесай

Управляващите в Южна Корея печелят мнозинство на парламентарния вот

Управляващата Демократическа партия и техните сътрудници се чака да имат болшинство в Народното събрание след извършените през днешния ден парламентарни избори в Южна Корея, демонстрира екзитпол, представен от " Йонхап ".
 Южна Корея организира избори на фона на пандемията
Южна Корея организира избори на фона на пандемията

Около 14 000 изборни секции бяха отворени в 6:00 ч. в цялата страна след стерилизация

Демократическата партия и сестринската Партийна платформа се чака да завоюват сред 155 и 178 места в 300-местния парламент , съгласно изнесените от южнокорейската социална медия KBS предварителни данни.

Основната опозиционна партия Обединена партия на бъдещето и Корейската партия на бъдещето най-вероятно ще заемат 107-130 места.
 Южна Корея на път да
Южна Корея на път да " задуши " ковид

Само 27 новозаразени за последните 24 часа

Данните на MBC демонстрират, че ръководещите ще завоюват 153-170 места , а главната съпротива ще завоюва 116-133 депутатски места. Според предвижда на SBS ръководещите печелят 154-177 места, а опозицията - 107-131.

Изборите, обсъждани като референдум за ръководството на демократичния президент Мун Дже-ин, се организираха на фона на невижданата пандемия от ковид.

Предварителните прогнози сочеха победа за ръководещата партия поради позитивната оценка на обществото към държавното управление, което съумява да се оправи с ковид.

Днес Южна Корея заяви, че има по-малко от 30 нови случая на ковид , което се случва трети следващ ден. Във вторник са доказани 27 случая, понеделник - 27 и в неделя -25. Общо 10 591 души са се заразили.

Починалите се усилиха с трима души до 225. Общо 7616 души в Южна Корея са се възстановили от вируса. До момента са осъществени 534 552 теста.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР