Управляван ни смешници и всички сме съгласни, но на нас

...
Управляван ни смешници и всички сме съгласни, но на нас
Коментари Харесай

Добрев: Такава инфлация не помним от 97 година, за 11 месеца на смешниците - 14.4%

Управляван ни смешници и всички сме съгласни, само че на нас не ни е смешно, тъй като всеки ден обедняваме. 1000 лв. към този момент не са 1000 лв. педи 3 или 6 месеца, да не приказваме преди 1 година. Те са половината на това, което бяха. В моя Facebook се промъкват провокатори. Тези, които доста не нервират, им давам отговор.

ГЕРБ скочиха на Кирил Петков поради обезщетенията, ток и парно може да нарастнат с до 200%

Това сподели Делян Добрев на среща с актива на ГЕРБ в Шумен.

По думите му, тролът го питал, за какво в този момент ГЕРБ приказват доста за инфлация, а като са били в ръководството не са говорихте за инфлация. " Ми щото нямаше ", отвърнал му Добрев и показа данни:

Такава инфлация не помним от 97 година. Извадих статистика.

Царя - 4.7%

Тройната коалиция - 8.39

Борисов 1 - 2.91%

Втори кабинет Борисов - 0.4%. Не единствено, че няма инфлация, а тя е инфлация. 1000 ле купува повече, в сравнение с преди.

Трети кабинет Борисов - 2.27.

За 11 месеца на смешниците 14.4%, 20.7 на питателните артикули.

" Оставка! Знаете ли за какво им е висока инфлацията? Защото крадат от всяко нещо, само че са и некомпетентни. Вече 11 месеца им споделям, че трябвa да покrдепят бизнеса, да понижат цените на тока и и газа за бизнеса, с цел да не се подвигат цените за нас ", изясни Добрев.

" Петков се похвали, че дал 4 милиарда за поддръжка на бизнеса. Ако ги беше дал нямаше да имаме такава инфлация. Написах писмен въпрос към министъра и ми се получи добре. Министърът отговори, че в действителност са дадени 1 милиард.

Представяте ли си по какъв начин лъжат. С 4 пъти по-малко са дадени. Ама ние щото дадохме за студентите, но бяхме заделили едни пари за едно зърно и един заем върнахме, а най-после ще се получи, че дадените пари са повече ", сподели още Добрев.

" Защо смениха шефа на КЕВР? " - попита той - " Смениха го с цел да не знаете с какъв брой скача тока. За да не разбираме. На 31 март ЕРП-тата, топлофикациите, газовите сдружения би трябвало да си дадат прогнозите за нарастване. Те си г дадоха. Всяка друга година след десетина дни се качват на страницата на КЕВР и се знае.

За пръв път от 20 години тази информация я няма. Крият я, знаете ли за какво я крият. Защото заявките са за 150% ".

" Направихме изключително съвещание на енергийната комисия на Народното събрание,. Извикахме КЕВР и там питахме какъв брой са тия заявки. правилно ли е че, желаят 10-200%. Не ни казвайте тъкмо, най-малко горе долу. Не споделят. Предложихме да гласуваме да пожелаваме тази информация. Гласуваха срещу. Гласуваха срещу ние и вие да разберем с какъв брой ще скочи тока. И споделиха няма потребност да плашим хората ", разкри още той.

Добрев изиска да приключи речта си с един анекдот.

- Отива един човек в магазина и споделя на продавача: Ми то хляба е по дребен.

- А продавачът му отвръща, ми тъй като е без Данък добавена стойност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР