Управлявахме през цялото развитие на украинската криза - от самото

...
Управлявахме през цялото развитие на украинската криза - от самото
Коментари Харесай

Лорер: Има достатъчно системи, които можем да дадем на Украйна без да се оголи армията

" Управлявахме през цялото развиване на украинската рецесия - през цялото време на съветската инвазия. Кабинетът „ Петков “ даде всичко допустимо в онази конюнктура, с цел да поддържа украинската страна. Българска социалистическа партия не го желаеха нито тогава, нито в този момент, само че в последна сметка ние успяхме да удържим на значително рецесии ", сподели предДаниел Лорер народен представител от „ Продължаваме промяната “.

Лорер разяснява, че решението на Народно събрание от през вчерашния ден е „ една опция българска войска да стартира най-сетне сериозен развой на рационализация най-малко на някои сегменти “.

По мотив обвиняванията, че е цинично армията да се модернизира за сметка на война, той разяснява:

„ Намирам, че е извънредно цинично да се подценява българската войска и тя да бъде оставена със старите си съветски доспехи под прикритието това, че не можем да изгубим бойни качества. Българската войска е време да навакса своите големи неналичия, които са основани с помощта на съсредоточени старания да бъде оставена със остарялото руско въоръжение. Това би трябвало да бъде променено! Ако, за жалост, на нас ни се постанова да има война, с цел да се събудим за тази потребност, това е тъжно, само че в последна сметка е извънредно належащо “.

Лорер прикани служебния кабинет:

„ Пропускането на тази опция сега е най-малкото безразсъдно и аз откровено се надявам, че те ще осъвременят прегледа на въоръжението у нас. Такъв съществува и има задоволително системи, които към момента действат и които биха могли да бъдат предоставени на украинската страна и няма да оголят българската войска. Нашите съдружници могат да ни дават заместващ потенциал, до момента в който България успее да закупи нови “.

Лорер разяснява гласуването през днешния ден в Народно събрание за връщане на изборите с хартиени бюлетини. Според него тъй наречените „ хартиена коалиция “ са партии, „ които имат прочувствена непосредственост с предишното и методите по който се избори в предишното у нас – благодарение на хартия и значителен брой измами “, а против машините няма състоятелни причини.

Той съобщи, че е изумен от причините на Българска социалистическа партия да поддържат връщането на хартията, която е " доста лесна за операция ".  Запитан невъзвратими ли са връзките сред Политическа партия и Българска социалистическа партия, Лорер съобщи:

„ Считам, че Българска социалистическа партия е една от доста дребното демократични партии в България и там могат да се чуват разнообразни гласове. Виждаме разнообразни представители на Българска социалистическа партия, които разясняват събитията по друг метод и даже гласоподават друго. Това е симптом на здравословен вътрешен развой на разнообразни отзиви. Не е скъсана връзката “. 

      
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР