Управленската програма на третото правителство на Бойко Борисов е хибрид

...
Управленската програма на третото правителство на Бойко Борисов е хибрид
Коментари Харесай

Управленската програма на третото правителство на Бойко Борисов е замаскирана с куп стратегии

Управленската стратегия на третото държавно управление на Бойко Борисов е хибрид от половинчати или отказани промени, замаскирани с куп тактики. Има и оттегляне от задължения, обещани през април при образуването на обединението сред ГЕРБ и " Обединени патриоти ". Освен това някои от точките в програмата се отнасят до към този момент гласувани закони и поръчката, че ще се работи по тях, е странна, написа в. Сега.
Програмата бе призната на последното държавно съвещание, съвсем три месеца след съставянето на кабинета. " Просто нямаме опция, няма по-добри от нас и всеки ден би трябвало оптимално да се потвърждаваме и да си изпълняваме програмата ", съобщи тогава министър председателят. Датайлен прочит на документа демонстрира, че летвата на поставените задания е прекомерно ниска. Амбициите са занижени по отношение на признатите общи цели, към които напролет се образува обединението, а някои от най-шумните обещания са се изпарили.
Кабинетът към този момент не дава обещание внезапно увеличение на старите пенсии, както се ангажира при встъпването си в служба пред депутатите Борисов. В съдружното съглашение ГЕРБ и патриотите бяха записали, че ще преизчислят всички пенсии, отпуснати преди 2010 година, със междинния застрахователен приход за 2009 година, въпреки да нямаше конкретика по кое време. В управническата стратегия няма и дума за това. Другите задължения за приходите обаче участват - 650 лева минимална заплата до края на мандата, 1500 лева - междинна, двойно нарастване на учителските заплати и 200 лева минимална пенсия от октомври, което към този момент е решено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР