Управлението се прикрива зад красиви опорки. Зад тях виждаме тъмните

...
Управлението се прикрива зад красиви опорки. Зад тях виждаме тъмните
Коментари Харесай

Радев: Имаме скрито управление по сценарий на запис

„ Управлението се прикрива зад красиви опорки. Зад тях виждаме тъмните хрумвания от тъмния сюжет на запис. В момента имаме прикрито ръководство по сюжет на запис ”. Така президентът Румен Радев отговори на нападките от държавното управление, откакто одобри строя по време на празника на българските парашутисти. По думите на президента разговорът би трябвало да отстоява националния интерес, сигурността и благосъстоянието на обществото, а не преследването на котерийни ползи.

Според Радев точно ръководещите са почнали война с президентската институция. „ В момента те зоват за разговор, само че всички виждаме, че това не е протегната ръка за партньорство. В същото време упорстват за конституционни и законови промени, с които тотално да осакатят пълномощията на президентската институция, с цел да не може тя да е коректив за безчинствата на властта. Такова двуличие не го разбирам ”, акцентира президентът.

По думите на Румен Радев „ тайната подготовка на продажбата на „ Лукойл ” е индикатор, че смяната се случва на мрачно ”. „ Започналото примирие в обществото с некомпетентността и скандалните решения дава все по-голяма убеденост на ръководещите, че могат да вършат освен вътре, само че и на открито – да погазват европейски правила, подписани към този момент контракти и да се бъркат в суверенни решения на други страни ”. Така президентът разяснява решението на властта да усили таксите за пренос на съветски газ през България./Нова.бг

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР