Управителят на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова се оттегля от

...
Управителят на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова се оттегля от
Коментари Харесай

Човекът на Пеевски в Нова напуска управлението на телевизията

Управителят на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова се отдръпва от компанията дружно с братя Домусчиеви и към този момент не е част от нейния екип. Това става ден след известието на Комисията за защита на конкуренцията.
Ива Стоянова бе индивидът на Делян Пеевски, който управляваше посредством нея Нова тв, макар, че формалните притежатели бяха братя Домусчиеви, написа " Гласове ".

Ето какво се споделя в известието, публикувано от Нова телевизия: Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се отдръпва от компанията дружно с братя Домусчиеви и към този момент не е част от нейния екип. Тя разгласи през днешния ден, че напуща ръководството на най-голямата мултиплатформена медия в България. Това става ден след известието на Комисията за защита на конкуренцията, че утвърждава договорката за продажба на NOVA на United Group – водещ снабдител на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

„ Станах шеф на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните притежатели Кирил и Георги Домусчиеви и считам, че е редно и почтено да се отдръпва дружно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развиването на групата. Щастлива съм, че сега медията е безспорен водач на пазара и по гледаемост, и по доходи. Работих с извънредно стимулиран екип от експерти, които имам вяра, че ще реализират още по-големи триумфи и им ги поисквам от сърце. “, написа Ива Стоянова.

Господата Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават триумфи в бъдещи професионални инициативи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР