Управителният съвет на Районната колегия на Български Лекарски Съюз-Враца награди

...
Управителният съвет на Районната колегия на Български Лекарски Съюз-Враца награди
Коментари Харесай

Лекарският съюз във Враца награди здравни заведения от областта за борбата с пандемията /снимки/

Управителният съвет на Районната гилдия на Български Лекарски Съюз-Враца награди лечебни заведения и структури от региона, видя кореспондент на организация BulNews.
Отличията бяха връчени на гала по-рано през днешния ден от доктор Ирена Мазнева - ръководител на Управителния съвет на Районната гилдия на Български Лекарски Съюз-Враца, и доктор Росен Айков - член на националното управление на управителния съвет на Лекарския съюз в София. Причината за награждаването бе безупречната им работа по време на пандемичната конюнктура у нас.
Плакети за висок професионализъм, морално-етични качества и повсеместен принос в медицината в изискванията на пандемия през 2021 година получиха: "Комплексен онкологичен център "-Враца, МБАЛ-Мездра, МБАЛ-Бяла Слатина, МБАЛ "Св. Иван Рилски "-Козлодуй, РЗИ-Враца, както и сдружението на общопрактикуващите лекари във Врачанска област /ДОЛВО/.
"Наблюдавал съм работата на всичките здравни заведения във Враца. Знам, че безусловно всички дават всичко от себе си, с цел да могат да спасят човешки живот, да лекуват със своите високо морални и професионални качества. Искам персонално да им благодаря от името на управителния съвет в София и да им кажа, че постоянно съм отворен за техните стремежи и въпроси ", сподели доктор Айков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР