Управителният съвет на Лудогорец взе решение да започне преговори с

...
Управителният съвет на Лудогорец взе решение да започне преговори с
Коментари Харесай

Лудогорец се разделя с треньора Дамбраускас

Управителният съвет на Лудогорец взе решение да стартира договаряния с Валдас Дамбраускас и Мариус Скендерис за преустановяване на договорите им като старши треньор и помощник-треньор на Лудогорец, оповестиха от клуба от Разград. В В дербито с Левски " орлите " бяха водени за следващ път от Станислав Генчев, който е непроменяемо в екипите на последните старши треньори.
Решението на управниците от Разград е обвързвано със загубата от сръбския гранд Цървена звезда с 0:1 във II кръг в шампионата Лига Европа на " Хювефарма Арена " в четвъртък. Тогава отборът от Белград сграбчи трите точки след хубав гол на Гелор Канга (65). Освен изящното попадение на габонския полузащитник, възможностите за сериозен заключителен взлом на " орлите " лиши френският рефер Жером Бризар, който изгони пресилено Сисиньо 13 минути преди края. Веднага след гола удар на Бърнард Текпетей разтресе гредата над Зоран Попович. Преди това Лудогорец загуби баража за групите в Шампионската лига от датския Мидтиланд.
В efbet Лига разградчани позволиха загуба от Славия с 0:1, само че водят борба за първото място с Ботев Пд. " Канарчетата " са отпред с 21 т., с 3 пред " белите " и " орлите ", които обаче са с 3 мача по-малко. До последно под въпрос за дуела на " Герена " бяха главните футболисти и национали на отбора - Кирил Десподов и Антон Недялков. Испанският таран Ихинио Марин е навън от ноември, а трайно контузени са бразилците Вандерсон и Каули Оливейра.
" Орлите " завоюваха последните пет турнирни мача с Левски, като отборът от Разград няма загуба от " сините " в шампионата от 2016 година Преди снощния мач Левски нямаше победа в последните си три турнирни мача, както бе и в серия от 16 следващи турнирни мача без триумф над Лудогорец. Старши треньорът на " сините " Станимир Стоилов нямаше проблеми с контузени или осъдени футболисти, а в навечерието на дербито всички играчи и треньори бяха тествани за КОВИД-19 и резултатите им са негативни.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР