Управителният съвет на Българска федерация по волейбол реши на своето

...
Управителният съвет на Българска федерация по волейбол реши на своето
Коментари Харесай

Александър Александров с призив към младите волейболисти

Управителният съвет на Българска федерация по волейбол реши на своето съвещание шампионатите за подрастващи да не бъдат прекратявани. Те ще продължат, когато пандемията завърши.

В тази връзка новият член на управата на федерацията и ръководител на УС на фондация „ Играй с Развитие “, Александър Александров , разяснява, че това е било едно от значимите решения на УС на БФВ, взето на съвещанието.


Александър Александров (в средата) прикани младите състезатели по волейбол да продължат да упражняват
Александров, който ще работи точно за подкрепяне развиването на детско-юношеския волейбол, поради дългата си дарителска активност в тази тенденция, насочи и едно самобитно обръщение към младите волейболисти, техните треньори и родители:
„ Подрастващите да подържат форма и да мислят за играта, тъй като ги чакат още турнирни борби през тази година! Хубаво е треньорите, които работят с деца, да подържат връзка с тях и да ги окуражават! Те не трябва да не помнят, че са спортисти и без значение от карантината би трябвало да имат висок дух, да се грижат за физическия си статус и най-много да имат вяра, че рано или късно те още веднъж ще играят и всичко последователно ще се възстановява! Пазете се благи деца, бъдете здрави и се гответе за нови спортни провокации и победи! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР