Упорити слухове твърдят, че 42-годишната Анджелина Джоли е хвърлила око

...
Упорити слухове твърдят, че 42-годишната Анджелина Джоли е хвърлила око
Коментари Харесай

Това ли е новият по-млад мъж до Анджелина Джоли?

Упорити клюки настояват, че 42-годишната Анджелина Джоли е хвърлила око на артиста Гарет Хедлънд, 33-годишен неин сътрудник, който като че ли е по-младото копие на Брад Пит, някогашния брачен партньор на Джоли.

Източници настояват, че самата Анджелина първа е харесала Гарет и била твърдо решена двамата да бъдат дружно, а сега Хедлънд прави всичко допустимо, с цел да задържи интереса ѝ.

 Гарет Getty/Gulliver

"Всичко стартира с замяна на мейли и в този момент те си пишат и се чуват по няколко пъти дневно. Двамата даже си вършат проекти за вечеря. Гарет е по-настоятелният сега ", разкри непосредствен до Анджи пред RadarOnline.

Красивият артист имаше дългогодишна връзка с колежката си Кирстен Дънст, откакто двамата се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата On the Road през 2012г. А ироничното е, че първата огромна роля на Хедлънд е в лентата „ Троя “, където Брад е в облика на Ахил.

 Гарет Getty/Gulliver

От обкръжението на Анджелина издадоха, че тя си паднала по Гарет още през 2014 година, когато той взел участие в кастинг за неината лента "Unbroken ".

"Анджи е мощно поласкана от вниманието на Гарет към нея. Той е като по-младо копие на Брад и тя е признала пред приятелки, че би се впуснала в спекулация с него ", разкриват още източниците.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР