Уплашени от частичната мобилизация, обявена преди два дни от Владимир

...
Уплашени от частичната мобилизация, обявена преди два дни от Владимир
Коментари Харесай

Колони от бягащи с колите руснаци блокира границата с Финландия

Уплашени от частичната готовност, оповестена преди два дни от Владимир Путин хиляди руснаци се измъкват от страната по всевъзможни способи. Едно от най-интензивните насочни точки е през финландската граница. Според публикувана от 28-годишната Ала Раданорова, която късно нощес е съумяла да се измъкне от концлагера на Путин опашката от чакащи коли на границата с Финландия е над 50 км. Тя е разгласила във фейсбук и фотография с чакащите коли, само че не прецизира тъкмо през кой от деветте гранични пункта е минала. Очаквало се обаче съветските управляващи и специфичните служби да подхващат строги ограничения и да стопират бягащите руснаци преди границата.

Според " Ройтерс " на пункта Ваалимаа обстановката е под надзор, само че трафикът е засилен, обяснил граничен служител на реда. Опашката е към половин км., а колите са подредени в три колони.

Самолетните билети за дребното страни, с които Русия няма визов режим към този момент са изцяло изчерпани, само че за сметка на това на черна борса билетите за Турция надвишават 2500 $, само че към този момент не могат да се намерят и на тази цена. Други оповестяват във фейсбук бомбастични цени от 9 хиляди $.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР