Упи Голдбърг изправи рекорда на онлайн слух, който твърди, че

...
Упи Голдбърг изправи рекорда на онлайн слух, който твърди, че
Коментари Харесай

Упи Голдбърг отговаря на факта, че е във „фалшивия“ списък на Джефри Епщайн: „Нямам какво да крия“

Упи Голдбърг изправи върха на онлайн слух, който твърди, че тя е едно от известните имена на умрелите Списъкът с полети на половия нарушител Джефри Епщайн.

„ Казаха, че съм на острова и не вървя на никое място “, сподели 68-годишният съ-водещ на „ View “ в предаването в четвъртък.

„ Не знам какво съм направил на някого, само че явно има доста от този тип уеб сайтове, които са … сатирични уеб сайтове. Но хората не осъзнават, че те могат да бъдат нездравословни. “

Преди дълго чаканото разпечатване на правосъдни документи, които съдържаха имената на звезди, които са имали връзки с Епщайн – като Бил Клинтън, Доналд Тръмп, Майкъл Джексън, Наоми Кембъл и други – имаше „ подправени “ описи в интернет, който уточни хора като Голдбърг като част от скандалния вътрешен кръг на мултимилионера.

Един подобен лист, популяризиран в X, прочут преди като Twitter, в понеделник съобщи, че с изключение на звездата от „ Color Purple “, нейната колежка Джой Бехар и звезди като Анджелина Джоли, Барак Обама, Бион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР