Уотфорд иска вратаря на Славия Светослав Вуцов, твърди “Тема Спорт.

...
Уотфорд иска вратаря на Славия Светослав Вуцов, твърди “Тема Спорт.
Коментари Харесай

Уотфорд иска Светослав Вуцов

Уотфорд желае вратаря на Славия Светослав Вуцов, твърди “Тема Спорт ”. Представител на британския клуб е бил в София и се е срещнал със стража, татко му Велислав Вуцов и управлението на “белите ”. Всички страни са провели диалог за бъдещето на Вуцов. В момента Уотфорд е четвърти в Чемпиъншип и не крие упоритостите си да се завърне в Премиър лийг. От клуба са оповестили, че ще продължат да наблюдават вратаря, от който са били мощно впечатлени. Те обаче са имали и известни забележки, като са изготвили специфична стратегия за 20-годишния състезател, която той да следва.

От Уотфорд са били безапелационни, че националът би трябвало да акцентира върху краката си - работата с топка и тяхната мощ. Англичаните са декларирали, че би трябвало да натрупа още малко мускулна маса и да работи върху физиката си.

Човекът на Уотфорд е оповестил, че ще пристигна още един път в София и през лятото, в случай че Светослав към момента е вратар на Славия, може да се пристъпи към възможното му привличане. Преди време “белите ” продадоха в Чемпиъншип различен собствен млад пазач - Антонис Стергиакис подписа с Блекбърн.

Интерес от чужбина към Вуцов не липсва. Преди време той бе в проектите на ФК Копенхаген, а в този момент е наблюдаван и от белгийския клуб. През лятото хора, доста близки до Джосеп Гуардиола и Свен-Горан Ериксон, пристигнаха за вратаря на Славия. Става дума за брата на Пеп - Пере, и сина на шведа - Йохан, които са мениджъри и имат организации. Те също са провели среща със Светослав и неговия татко. За дуела с ЦСКА 1948 в ложата на стадион “Александър Шаламанов ” бе човек на Лориен, който гледа Вуцов. 

Младият пазач попадна в състава на националния селекционер Младен Кръстаич за контролите с Кипър и Люксембург.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР