Уотфорд и Тотнъм завършиха 1:1 в мача от 15-ия кръг

...
Уотфорд и Тотнъм завършиха 1:1 в мача от 15-ия кръг
Коментари Харесай

Тотнъм с четвърти мач без победа

Уотфорд и Тотнъм приключиха 1:1 в мача от 15-ия кръг на Висшата лига, който се игра на „ Викъридж Роуд “. По този метод „ шпорите “ нямат победа към този момент четири следващи мача в Премиършип.

Уотфорд поведе в резултата в 13-та минута, когато Том Клевърли центрира от корнер в наказателното поле на Тотнъм, където Кристиан Кабаселе бе изтърван от Хари Кейн и с глава вкара топката във вратата на Уго Лорис.

В 25-та минута футболистите на Уотфорд имаха искания за дузпа, които съдията Мартин Аткинсън не отсъди.

Тотнъм съумя да изравни резултата в 25-та минута, когато Кристиан Ериксен пусна отличен пас към Хюн Мин Сон, който от близко не пропусна да се разпише.

Кристиан Ериксен стреля от фаул в 36-та минута, само че право в ръцете на Еурелио Гомес.

Дукуре насочи отдалечен удар в 37-та минута, само че настрана от десния дирек на вратата на Уго Лорис.

Бен Дейвис стреля от дъгата на наказателното поле на Уотфорд в 42-та минута, само че настрана от левия дирек на вратата на Еурелио Гомес.

Тотнъм остана с човек по-малко на терена в 52-та минута. Съдията Мартин Аткинсън изгони с пряк червен картон Дейвисон Санчес. Колумбийският бранител си разреши да удари в лицето Ричарлисон.

Уотфорд бе близо да стигне до успеха в 64-та минута, когато Абдулай Дукуре стреля от дъгата на наказателното поле на Тотнъм, само че топката срещна левия дирек на вратата на Уго Лорис.

Сисоко направи добър пробив в 73-та минута, който бе приключен с удар, само че от крайници на бранител на Уотфорд топката излезе в корнер.

Тотнъм към този момент четири мача няма победа. „ Шпорите “ са шести с 25 точки, до момента в който Уотфорд е осми с 22 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР