Уолтър Забел Мейгат, който вече си бе направил име в

...
Уолтър Забел Мейгат, който вече си бе направил име в
Коментари Харесай

Harley-Davidson отваря пети магазин от веригата House of Flames в Аугсбург

Уолтър " Забел " Мейгат, който към този момент си бе направил име в света на персонализираните байкове, получава бизнес концепция по време на пътешестване до годишната среща на Harley във Фаак ам Зее през 1998 година След като са изпълнени всички критерии за кандидатстване за приемане на статут на формален дилър на Harley-Davidson, всичко става доста бързо - след единствено 8 месеца строителство, " Къщата на пламъците " е открита в Улм-Рингинген през октомври 1999 година с гигантско празненство. През март 2001 година е открит вторият магазин в град Мюнхен. Третият магазин House of Flames и вторият в Мюнхен е открит през 2011 година в западната част на Мюнхен, базата в Розенхайм последва през 2018 година

Така House of Flames в южна Германия става към този момент е институция за почитателите на Harley в Германия. През януари 2023 година петият клон на House of Flames отвори порти в квартала Haunstetten в Аугсбург. Въпрос на чест е, че това въпреки всичко би трябвало да се отпразнува публично - с тържествено разкриване на 4 март, както прилича на статута на марката. Всички почитатели на моторите са сърдечно поканени на празненството.

Разбира се, ще бъдат обезпечени храна, питиета и подобаващият рокендрол саундтрак и, несъмнено, най-новите модели на Harley-Davidson освен са налични в шоурума, само че даже ще може да се тестват в случай че времето разрешава.

И защото почитателите на Harley-Davidson обичат да показват високото си равнище на преданост към марката посредством жанр и облекло, новият шоурум предлага и огромна зона за облекла и аксесоари, където можете да се преглежда до насита. Посетете house-of-flames.com за повече информация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР