УНСС удължава онлайн обучението с две седмици. Причината - увеличаването

...
УНСС удължава онлайн обучението с две седмици. Причината - увеличаването
Коментари Харесай

УНСС удължава онлайн обучението

УНСС удължава онлайн образованието с две седмици. Причината - увеличението на случаите на инфектирани с COVID-19, в това число в университета, се споделя в известие на образователното заведение.

"Това постанова да бъде продължен с две седмици срокът на образованието онлайн, за което ще издам и съответната заповед ", показва в послание ректорът на Университета за национално и международно стопанство (УНСС) проф. доктор Димитър Димитров до преподавателите, студентите и чиновниците на УНСС, оповестено в уеб страницата на висшето учебно заведение.

Ректорът на УНСС отбелязва, че ще издаде заповед за удължение на онлайн образованието, "защото, както от началото на епидемията, по този начин и в този момент, Вашето здраве е преди всичко ".

През летния учебен срок на образователната 2019/2020 година с общи старания, с отговорност и дисциплинираност се справихме. Вярвам, че ще го създадем и в този момент. Благодаря на всички за всеотдайните старания в тази комплицирана конюнктура. От все сърце искам здраве на Вас и на Вашите фамилии ", пожелава в своето послание ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров.

"Вярвам, че ще се отнесете с схващане и ще продължите да изпълнявате своите отговорности, свързани с образователната и научноизследователската работа, както и с цялата активност на университета, при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения ", се обърна ректорът към преподавателите, студентите и чиновниците на висшето учебно заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР