Университетска болница Света Анна, София, временно преустановява приема на пациенти

...
Университетска болница Света Анна, София, временно преустановява приема на пациенти
Коментари Харесай

Временно е преустановен приемът на пациенти в болница „Света Анна” в София

Университетска болница „ Света Анна ”, София, краткотрайно прекратява приема на пациенти до 15.30 часа на следващия ден, 27 март. Това се постанова откакто в лечебното заведение по-рано през днешния ден бяха открити двама пациенти с COVID-19.
В болничното заведение сега се прави цялостна стерилизация. Създадена е нужната организация незабавните пациенти, които следва да бъдат ориентирани към Окръжна болница, да се поемат от други лечебни заведения.

Органите на Министерство на вътрешните работи спомагат за недопускане влизане и излизане от лечебното заведение.

Веднага след привършване на дезинфекционната активност лечебното заведение ще се върне към естествения си режим на работа. Под карантина ще останат клиниката по пулмология и част от клиниката по анестезиология и интензивно лекуване.

Припомняме, че по-рано през днешния ден позитивни проби за COVID-19 бяха регистрирани при 54-годишен мъж и 75-годишна жена, които сега са на командно дишане в КАИЛ на УМБАЛ „ Св. Анна ".

Установяват се и се вземат проби за новия ковид от всички контактни лица, включително и от медицинския личен състав на лечебното заведение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР