Университетите започнаха да търсят първокурсници. Много от тях обявиха кандидатстудентските

...
Университетите започнаха да търсят първокурсници. Много от тях обявиха кандидатстудентските
Коментари Харесай

Университетите търсят студенти

Университетите започнаха да търсят първокурсници. Много от тях оповестиха кандидатстудентските си акции и към този момент одобряват документи.

От през днешния ден документи се одобряват в Медицинския университет в Плевен за магистърските специалности " Медицина " и " Фармация " напълно онлайн. Те ще могат да се подават от 14 март до 30 март и от 13 юни до 29 юни. Датите за присъствено осъществяване на изпитите по биология и химия са 2 април и 5 юли. Зрелостниците могат да се явят и на двете дати, като в балообразуването автоматизирано взе участие по-високата оценка. Кандидатите могат да избират и сред 10 бакалавърски специалности като " Медицинска рехабилитация и ерготерапия ", " Опазване и надзор на публичното здраве ", " Медицинска сестра ", " Акушерка " и други

Онлайн се подават заявки за Техническия университет в София. Първият прелиминарен тест по математика е на 19 март, а идващите са на 2 април и 16 април.

Започна приемът на документи за предварителните кандидатстудентски изпити и в Тракийския университет. Подаването на заявките се прави единствено онлайн през уеб страницата на университета. Онлайн ще се проведат и всички изпити - както от предварителната, по този начин и от постоянната кандидатстудентска акция, прецизираха от образователното заведение. Първият прелиминарен кандидатстудентски изпит е по биология и е плануван за 19 март.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР