Университетът за национално и световно стопанство и ще си сътрудничат

...
Университетът за национално и световно стопанство и ще си сътрудничат
Коментари Харесай

Образованието и бизнесът ще си сътрудничат в полза на кариерното развитие на студентите и природосъобразни проекти

Университетът за национално и международно стопанство и ще си сътрудничат в интерес на кариерно развиване на студентите и природосъобразни планове . Чрез подписаното съглашение ПроКредит Банк реализира нужната връзка сред просветителната система и бизнеса . В допълнение Банката построява три нови електростанции на централния паркинг на УНСС. С тази самодейност институцията подтиква екологичния метод на мислене у младите и опазването на околната среда .

Неотдавна ПроКредит Банк построи мрежа от 75 електростанции за зареждане на електрически автомобили в цялата страна за поощряване на природосъобразната подвижност. Също по този начин Банката сътвори мобилното приложение , в което са забележими всички построени електроколонки, улеснявайки достъпа на потребителите до тях. Обхватът на тази самодейност обаче не стопира до тук. ПроКредит Банк основава инфраструктура за електрически автомобили и в университетската среда .

" Хареса ни това, че сме на една вълна във връзка с зелените начинания , които подхващаме. Те са основна част от корпоративната обществена отговорност на Банката. Смятаме, че студентите би трябвало да обръщат внимание на сходни начинания, а също по този начин и да мислят по какъв начин да ги развиваме в бъдеще ", показа Камелия Минева, Изпълнителен шеф на ПроКредит Банк.
 Снимка 578465
Ректорът на УНСС проф. доктор Димитър Димитров и Камелия Минева, Изпълнителен шеф на ПроКредит Банк подписват съглашение за съдействие

Важна част от партньорството е, че ПроКредит Банк влиза в ролята на професионален съветник за възпитаниците. Те ще имат опцията да задават своите въпроси, да търсят отговори и да получават препоръки от първо лице за техния кариерен път. По време на визитите в Централния офис на Банката Експертите от отдел Човешки запаси ще бъдат разполагаем за разрешаване на всички проблеми, които интересуват студентите. На въпроси като това по какъв начин да попълнят CV-то си или по какъв начин да се държат на първото си изявление ще бъде отговорено по най-разбираемия, професионален и потребен метод. Благодарение на рекомендациите на чиновниците в ПроКредит Банк, студентите ще бъдат готови за работната среда и ще се усещат уверени в уменията си.

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

Организирането на работилници по характерни тематики от практиката е друга самодейност, произлизаща от съдействието на институциите. Студентите ще могат да схванат какво e да работиш в банка, представяйки им процесите в другите отдели и звена посредством на практика образци. Ще имат опцията да потърсят умело мнение по значимите за тях тематики.

" Предвиждаме да създадем Бизнес академия с ПроКредит Банк и съм уверен, че това е единствено началото, ще има и доста други благоприятни условия за взаимни начинания ", сподели проф. Димитров.

Студентите, които желаят да се осъществят в банковата сфера, ще получат късмет да аплайват за на ПроКредит Банк или да преминат през. Приоритети в Стажантската стратегия са виновното отношение с внимание към стажантите, даването на опция за работа по действителни планове , шерването на скъпи на практика познания с тях и помагането да се потопят в работната банкова атмосфера. Стажът е заплатен и предлага гъвкаво работно време , съобразено с университетските отговорности на стажантите. Най-мотивираните ще получат предложение да останат в екипа за непрекъснато.

" Мисля, че задължението е и на нас работодателите . Когато стажантите дойдат при нас, ние би трябвало да ги потопим в работата и да продължим да ги образоваме . За нас е доста позитивно, че има студенти, които още от 1-2 курс стартират да се ориентират и да търсят своя първи стаж. Ние ще създадем старания, било то чрез Академията или с други начинания, да дадем опция на младежите да стартират стажове. Специфичното за ПроКредит Банк, е че поставяме доста старания в образованието на сътрудниците, което е извънредно скъпо за младежите ", акцентира Камелия Минева.

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР