Универсалният футболист на ЦСКА - Тибо Вион, даде интервю пред

...
Универсалният футболист на ЦСКА - Тибо Вион, даде интервю пред
Коментари Харесай

Тибо Вион: След мач трябва да се чувствам мъртъв

Универсалният футболист на ЦСКА - Тибо Вион, даде изявление пред клубната телевизия. Той приказва за позицията си на терена, серията тежки гостувания и треньора на тима Саша Илич. 

„ Влязохме в тежка серия от гостувания и би трябвало да се подготвим добре, тъй като това са най-важните мачове преди паузата. В България няма лесни противници и постоянно би трябвало да сме на 100 %.

Страхотно е когато почитателите са на стадиона, тъй като тяхната сила оказва помощ за отборния дух. Не разбирам това, че когато играем в София няма доста хора на стадиона, само че когато сме посетители постоянно е цялостно. Може би почитателите на ЦСКА не са единствено в София, само че постоянно е хубаво да играем пред цялостни трибуни “, сподели Вион.

„ Когато печелим мачове, добиваме повече  самочувствие и би трябвало да продължим по този начин, с цел да приключим сполучливо първата част от сезона и да сме първи в класирането преди паузата.

Мислим мач за мач. Сега играем с Арда и сме съсредоточени върху този мач. За момента се оправяме добре и би трябвало да продължим по същия метод. Още не сме свършили и половината работа.

Саша Илич е добър треньор и ЦСКА имаше потребност тъкмо от подобен треньор. Притежава темперамент и въпреки че няма огромен опит като треньор, има огромен опит като футболист. Играл е доста мачове за огромен клуб и ни оказва помощ в разнообразни обстановки. В новата скица на игра ми харесва да играя като халф бек. В средата на терена също се усещам добре, там има повече бягане и единоборства.

“Когато изляза след мач, би трябвало да усетя, че съм дал всичко от себе си. Трябва да се усещам мъртъв. Най-силното ми качество е силата и борбеността “, разяснява Тибо Вион.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР