Универсалният футболист на Спартак Христо Иванов вкара първия си гол

...
Универсалният футболист на Спартак Христо Иванов вкара първия си гол
Коментари Харесай

Спартаклията Христо Иванов: Съдията не ни призна редовен гол срещу Ботев

Универсалният футболист на Спартак Христо Иванов вкара първия си гол в професионалния футбол при 1:1 с Ботев (Гълъбово) в Балчик.

19-годишният младеж на Славия се разписа за първи път в 8-ия си мач за мъжки отбор. Четири от дуелите му са за „ белите ” в Първа лига.

„ Изиграхме мощно второ полувреме против Ботев и заслужавахме да победим. Съдията обаче имаше неверни отсъждания в наша щета. Гол на Янаки Смирнов след корнер бе незаслужено упрекнат с обяснението, че наш футболист е пречил на вратаря след центрирането. Гледах видеозаписа и такова нещо не видях. Попадението бе постоянно и трябваше да поведем с 2:1., ”, съобщи за „ Петел ” Христо Иванов.

Последният направи коментар и за още две противоречиви обстановки: „ Техен състезател игра с ръка, само че не видях добре дали е в огромното наказателното поле или отвън него. Реферът обаче даде знак играта да продължи. В различен миг пък Смирнов се откъсна самичък и бе повален от последния в отбраната им. Извършителят на нарушаването получи жълт картон, а всички на стадиона смятаха, че аленият цвят на картона е по-справедливото решение в тази ситуация. ”

Христо призна още, че за него няма никакво значение на какъв пост играе. Започнал е сезона като десен халф-бек, а против Гълъбово бе употребен като централен нападател.

„ По принцип съм халф – и вътрешен, и външен, само че треньорът ме пуска там, където счита, че съм най-полезен, съгласно схемата ни за игра 3-5-2. ”, посочи Христо.

Запитан по какъв начин им се отразява обстоятелството, че възможностите им за избавление са минимални и теоретични, той призна: „ Да, на 12 точки сме от първия тим, който ще оцелее. Но се стремим да не мислим за това, а да упражняваме крепко, да играем добър футбол и младият ни и перспективен отбор да се развива в вярната посока. До края играем мач за мач и ще гоним точки от всяка среща, без значение против кого играем и на кой терен. ”

В умозаключение Христо Иванов изрази и своята признателност към последователите на Спартак за поддръжката.

„ Срещу Ботев те за следващ път демонстрираха, че са 12-ият ни състезател. Създадоха невероятна атмосфера, както постоянно го вършат. Във всеки мач усещаме тяхната безрезервна поддръжка и аз ги убеждавам, че ще продължим да даваме всичко от себе си, с цел да ги радваме. ”, приключи Иванов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР