Универсалният боец на ЦСКА - София Тибо Вион се завърна

...
Универсалният боец на ЦСКА - София Тибо Вион се завърна
Коментари Харесай

Ас на ЦСКА - София поднови тренировки, но е под въпрос за мача с Локомотив

Универсалният войник на ЦСКА - София Тибо Вион се завърна на подготвителната база в Панчарево през вчерашния ден. Както е известно, той пропусна успеха с 1:0 над Септември, защото беше болен. Това бе и първият турнирен мач от началото на сезона, в който французинът не взе присъединяване, напомня " Тема Спорт ". 
 Стана ясно за какво Вион не попадна в групата на ЦСКА - София за мача със Септември Стана ясно за какво Вион не попадна в групата на ЦСКА - София за мача със Септември
Вчера Вион организира самостоятелно кондиционно занятие, а през днешния ден би трябвало да се причисли на цялостни обороти към своите съотборници. Все още обаче не е ясно дали той ще попадне в групата на " алените " за утрешното домакинство на Локомотив (Пловдив) след единствено една пълноценна подготовка за седмицата.
 ЦСКА - София и част от звездите на отбора честитиха националния празник на България ЦСКА - София и част от звездите на отбора честитиха националния празник на България
Със сигурност срещата ще пропусне бранителят Енес Махмутович. Той изпитва проблеми в адуктора и не се е готвил с отбора. 
 Саша Илич Саша Илич " изгоря " за мачовете против Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948
Край тъчлинията против " черно-белите " няма да бъде и треньорът Саша Илич, който е осъден за две срещи поради насъбрани жълти картони през сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР