Универсален модел няма, но кризата у нас се управлява зле.

...
Универсален модел няма, но кризата у нас се управлява зле.
Коментари Харесай

Иво Христов: Управлението на кризата е функция на имиджа на властта

Универсален модел няма, само че рецесията у нас се ръководи зле. Тя е функционалност на имиджа на властта. В първите седмици Борисов даваше конференции, в които обясняваше, че се оправяме най-добре. Това беше ”Борисов, който ви пази ”. Около Великден хората бяха разпуснати и навлязохме в интервала ”Борисов - избавител ”.
През лятото спряхме да управляваме рецесията и в този момент сме към най-печалните резултати на европейско равнище. По-зле от това не може да бъде като логичност на ръководство. Това съобщи пред bTV евродепутатът Иво Христов, някогашен началник на кабинета на президента Румен Радев. Той разяснява и дейностите на президента и острите рецензии към властта, както и спекулациите, че президентът ще направи партия.

" Поради функционалността си Радев не може да оглави партия, тъй че и при най-хубаво предпочитание, не би могъл. Лятото обикаляха лъскаторите на властта, че не би трябвало да сменяме властта по време на пандемия. Спечелихме ли нещо, като се изключи че се дават пари за язовири, самолети, кораби… ", уточни Христов. Евродепутатът разяснява и обвиняванията за лицемерието на целия Европейски съюз.

" Лицемерието е част от актуалното общество, от медиите, от политиката, рекламната промишленост. За страдание случаи като този с унгарския евродепутат накърняват реномето на европейската концепция, което така и така е в сложен интервал. Губи се всякакво припокриване сред думи и каузи ", съобщи Христов.

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал: https

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР