United Media, водеща медиийна компания в Югоизточна Европа, и Forbes

...
United Media, водеща медиийна компания в Югоизточна Европа, и Forbes
Коментари Харесай

United Media представя Forbes в Адриатическия регион

United Media, водеща медиийна компания в Югоизточна Европа, и Forbes подписаха лицензионен контракт за пускане на изданията на Forbes в Сърбия, Хърватия, Словения, Черна гора и Босна и Херцеговина посредством голям брой платформи, в това число цифрови, аудиовизуални услуги, конференции и събития.

Като продължение на една от най-влиятелните медийни марки, новите лицензирани уеб страници на Forbes ще бъдат съществени платформи за провокиране на диалози с някои от най-влиятелните водачи, мениджъри, вложители и бизнесмени от Адриатическия район, които движат смяната, трансформират бизнеса и оказват доста въздействие върху света.

„ Развълнувани сме да си сътрудничим с United Media, с цел да стартираме изданията на Forbes в Адриатическия район “, сподели Питър Ханг от Forbes. „ Ангажирани сме да поддържаме предприемачеството в целия свят и прибавянето на изданията в Сърбия, Хърватска, Словения, Черна гора и Босна и Херцеговина ще усили още повече наличието ни в Европа. “

„ За United Media е голяма чест и привилегия да си сътрудничи с толкоз огромна и уважавана компания като Forbes. Това извънредно съглашение е в сходство с нашия стратегически проект за разширение на бизнеса ни и за създаване на нови платформи за нашите консуматори. Стартирането на цифровите издания на Forbes в нашия район е забележителна стъпка напред в задачата ни да предоставяме на читателите настоящи вести и информация за бизнеса, финансите и други значими тематики. С това партньорство ние ще можем да им предложим достъп до неповторимото наличие и изследвания на Forbes и сме уверени, че това ще промени разпоредбите на цифровата медийна среда в Югоизточна Европа “, съобщи Александра Суботич, Главен изпълнителен шеф на United Media.

Във връзка с лиценза се възнамерява да бъдат пуснати пет нови уеб страницата на Forbes Adria до края на годината. Те ще дават достъп до световните вести на Forbes и ще включват локално наличие. Изданията в Сърбия, Хърватска, Черна гора, Босна и Херцеговина и Словения ще се управляват от опитни редактори и публицисти, които ще подсигуряват, че наличието е неповторимо, основано на локално равнище и съобразено с потребностите на аудиторията.

Тъй като стопанската система в Адриатическия район продължава да пораства и да се развива, новите издания на Форбс ще бъдат на тази територия, с цел да дават настоящи вести, разбори и прозрения в света на бизнеса.

За United Media:

United Media е част от United Group, водеща мултиплатформена медийна и телекомуникационна компания в Югоизточна Европа с наличие в 8 страни и предлагаща безкрайни благоприятни условия на феновете в избора на развлечение. Със своите 4200 чиновници, компанията създава повече от 40 000 часа автентично наличие годишно, което се популяризира от водещи телевизионни оператори и доближава до над 40-милионна публика. В портфолиото си United Media има 55 телевизионни канала, седем от които с национално покритие, и сполучливо цифрово портфолио с 30 уеб портала, 6 вестника, 2 списания и 5 радиостанции. Компанията предлага и неповторими рекламни услуги с продажба на рекламно време и точно таргетиране на аудиторията в сходство с целевата група за определени канали.

За Forbes:

Forbes поддържа триумфа, като отличава тези, които са го постигнали, а също и тези, които се стремят да го реализиран. Forbes сплотява и поддържа най-влиятелните водачи, мениджъри, вложители и бизнесмени, които са движещ фактор на смяната и бизнес трансформацията в международен мащаб.

Брандът Forbes през днешния ден доближава повече от 140 милиона души в целия свят посредством достоверна публицистика, истински събития LIVE и Forbes Virtual, потребителски маркетингови стратегии и 45

лицензирани локални издания в 76 страни. Разширяването на марката на Forbes Media включва лицензионни съглашения за недвижимо имущество, обучение и финансови услуги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР