United Airlines е първата от големите американски авиокомпании, открила собствен

...
United Airlines е първата от големите американски авиокомпании, открила собствен
Коментари Харесай

United Airlines отваря лятната си школа, за да задоволи огромния глад за пилоти

United Airlines е първата от огромните американски самолетни компании, разкрила личен образователен център за водачи безусловно от „ нулата “. По този метод авиопревозвачът има намерение да се пребори с недостига на фрагменти, който, както се обрисува, ще се изостри в околните години

Лятната United Aviate Academy, чиято повърхност е 31 500 кв.м, е ситуирана на летище Феникс Гудиер (GYR). Първата група от 30 курсанти към този момент стартира образование. Учебният център се явява основен детайл от програмата на самолетната компания за решение на кадровите въпроси. Към 2030 година United Airlines възнамерява да одобри на работа 10 000 водачи, като половината ще са фрагменти на United Aviate Academy.

Школата не е висше образователно заведение. Тя дава наземна и първичната летателна подготовка на бъдещите водачи. Продължителността на образование е 1 година, след което студентите могат да продължат образованието си в партньорски ВУЗ-ове, а също по този начин да преминат стаж и да натрупат първичен опит в районното поделение на United Express.

Авиокомпанията взаимно с финансов сътрудник предлага на конкурсен принцип стипендии. Предимство ще имат децата на чиновници на United Airlines.

Съгласно условие на Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати (FAA), водачите са длъжни да се пенсионират при навършване на 65 години. В United Airlines са пресметнали, че 47% от настоящите все още водачи, ще изоставен работните си места в идващите 15 години. Също по този начин пандемията значително забави процеса на подготовка на фрагменти. Така да вземем за пример, през 2020 година, 4000 водачи са почнали образование в Съединени американски щати против 6700 души през 2019-та.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР