Унищожават настилките в апартамента Тежките ботуши, токчетата и пясък по

...
Унищожават настилките в апартамента Тежките ботуши, токчетата и пясък по
Коментари Харесай

Колко е вредно да влизаме в дома си с обувките!

Унищожават настилките в жилището

Тежките ботуши, токчетата и пясък по подметката просто драскат и унищожават подовите настилки: паркет, ламинат, килима и даже дребните килимчета. В резултат на това подовете се износват по-бързо, въпреки и първоначално да ви се коства незабележимо.



Мръсотия

Колко пъти би трябвало да измиете пода, с цел да почистите изцяло вкараните бактерии и нечистотия? Добре е да имате две черджета - едно пред вратата и едно след врата, с цел да намалите мръсотията, която вкарвате и това да е единственото място в дома (освен антрето), върху което стъпвате единствено с обувките си.

По подметките се натрупват нездравословни бактерии

С този факт надали ще спорите, в случай че се замислите за всички места, през които сте минали денем: метрото, всички улици, офиса, мола и така нататък Представете си за всички бактерии по подметките.
7 метода да се избавим от неприятната миризма на обувките
Лошо качество на обувките или стелките, несъответстваща грижа, липса на вентилация, изпотяване на краката и даже неприятно предпазване. Всички те...

Ходенето необут е потребно

Кецовете и другите спортни обувки би трябвало да поддържат крайници и да облекчат натоварването на гръбначния дирек и ставите. Понякога обаче е добре да стимулирате кръвообръщението си. И какво ще ви помогне сторите това? Ходенето необут!



Ще се отпуснете

След като през целия ден сте ходили напред-назад с тези обувки, желаете да ги оставите на краката си, с цел да ви задушават? Отпуснете се и просто се насладете на релакса с пантофите вкъщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР