Унищожаването на американски зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) Пейтриът в Украйна би

...
Унищожаването на американски зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) Пейтриът в Украйна би
Коментари Харесай

Forbes: Руската пропаганда се нуждае от унищожение на ЗРК Пейтриът

Унищожаването на американски зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) " Пейтриът " в Украйна би било доста значимо за съветската агитация , която страда от очевидна липса на триумф на фронта, написа колумнистът на Forbes Пол Идън, експерт по военните въпроси.

Според него унищожаването на  " Пейтриът " би било даже по-важно от политическа позиция, в сравнение с от военна , защото един комплекс не може да реши казуса с масирания обстрел на територията на огромна страна.

Доколко появяването на този комплекс във въоръжените сили на Украйна тревожи Москва, може да се съди по метода, по който Владимир Путин реагира на него, обещавайки на 22 декември да " счупи " " Пейтриът ".
 Британски специалист:
Британски специалист: " Пейтриът " в Украйна, само че с опасности за НАТО

Запасите от тях са лимитирани

е съвременен комплекс, който, макар че има известна подвижност, нормално се слага стационарно, защитавайки съответен обект.

Опасността за системата за противовъздушна защита, съгласно създателя, може да идва от балистични ракети, които Русия би желала да закупи от Иран . Тази договорка, съдейки по откритата информация, към момента не е осъществена.

За Иран, счита Идън, унищожаването на американската система за противовъздушна защита също би било значимо, защото това би демонстрирало уязвимостта на американските военни технологии във връзка с иранските.
 Русия подготвена да отговори на Patriot с междуконтинентални балистични ракети
Русия подготвена да отговори на Patriot с междуконтинентални балистични ракети

МО разгласява видео, показващо зареждане на междуконтинентална балистична ракета в силозна пускова установка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР