UNIQA Insurance Group AG стана постоянен член на Eurapco Alliance

...
UNIQA Insurance Group AG стана постоянен член на Eurapco Alliance
Коментари Харесай

UNIQA стана член на Eurapco Alliance

UNIQA Insurance Group AG стана непрекъснат член на Eurapco Alliance тази година.

Eurapco е стратегически съюз, в който осем застрахователни компании в Европа си сътрудничат посредством продан на познания, ориентирани към бизнеса образование и развиване, и взаимни нововъведения. Фокусът е върху цифровата промяна, цифровизацията, здравните нововъведения и устойчивостта.

Алиансът е интензивно зает в оформянето на бъдещето на застрахователната промишленост. На повече от 300 събития и срещи годишно чиновниците на партньорските компании споделят опит и най-хубави практики във всички основни бизнес области.

Целта на сътрудниците на Eurapco е да засилят своята конкурентоспособност и дарба за нововъведения, а оттова и активността си на съответните локални пазари. Също по този начин има мощен фокус върху създаването на решения, извънредно насочени към клиента.

„ Горди сме да бъдем непрекъснат сътрудник на Eurapco Alliance. Това партньорство е в сходство с нашата тактика UNIQA 3.0, която също се основава на съдействие през националните граници, йерархии и функционалности.

Във време на бързи промени и разнородни провокации, ние желаеме интензивно да формираме бъдещето на застрахователната промишленост дружно посредством съвместен продан “, показа Волфганг Киндл, член на Управителния съвет (Customer & Market International) на UNIQA Insurance Group AG.

Представителите на Eurapco показаха огромното си удовлетворение от началото на съдействието с UNIQA Insurance, като една от водещите застрахователни групи, и подчертаха значимостта на бъдещия продан на познания, опциите за ускорение на бизнеса и поощряване на нововъведенията, както и смисъла на цифровата промяна и насочени към клиентите начинания, които ще бъдат в допълнение насърчавани в границите на Алианса.

С повече от 50 работни групи и необятна гама от годишни действия, мрежата на Eurapco покрива всички аспекти на застрахователната промишленост. В резултат на това Алиансът служи като платформа за интернационална работа в мрежа и развиване на чиновниците.

По-специално, това включва Eurapco Academy, която предлага разнообразни интернационално насочени формати на образование.

В тази връзка Волфганг Киндл, член на Управителния съвет (Customer & Market International) на UNIQA Insurance Group AG добави: „ Сътрудничеството с Eurapco е отлична платформа за интернационална работа в мрежа и в допълнение образование за нашите чиновници. Тези вълнуващи благоприятни условия за образование на нашите специалисти на интернационално равнище също способстват за нашата прелест като шеф. ”

Алиансът Eurapco се състои от осем европейски застрахователни компании, които са Achmea (Нидерландия), Caser (Испания), Gothaer (Германия), La Mobilière
(Швейцария), Länsförsäkringar (Швеция), LocalTapiola (Финландия), Reale Group (Италия), UNIQA Group (Астрия).

Заедно те оперират в 35 страни и застраховат повече от 46 милиона клиенти в Европа, работят над 60 000 души и генерират годишни брутни награди от над 48,5 милиарда евро.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР