УниКредит Лизинг финансира на преференциални условия клиенти, които желаят да

...
УниКредит Лизинг финансира на преференциални условия клиенти, които желаят да
Коментари Харесай

УниКредит Лизинг ще финансира при преференциални условия купуването на електрически автомобил

УниКредит Лизинг финансира на преференциални условия клиенти, които желаят да закупят електромобил. Специално създаденият лизинг дава опция потребителите да получат лизингово финансиране без първична вноска, атрактивни лихвени условия, период на погашение до 6 години и бърза и опростена процедура за кандидатстване. В допълнение, могат да се възползват и от услугата структуриране на персонализирани месечни вноски посредством остатъчна стойност в края на лизинговия интервал.

„ Създаването на новия лизингов артикул е част от цялостната тактика на УниКредит за стабилно финансиране и отговорно и стабилно ръководство. Електромобилите от една страна оферират комфорта и сигурността на обичайните коли, само че от друга имат дълготраен позитивен резултат за намаляването на въглеродния отпечатък върху околната среда. За нас е от извънредно значение да поддържаме и мотивираме своите клиенти дружно да се грижим за бъдеще с по-малко въглеродни излъчвания и да бъдем техният благонадежден зелен сътрудник “, разяснява Александър Кръстев, основен изпълнителен шеф на УниКредит Лизинг.

Към особено създадения финансов лизинг, клиентите могат да се възползват и от преференциални застраховки „ Каско “ и „ Гражданска отговорност “, плюс включени покрития репатриране на електрическия автомобил до най-близката зарядна станция при загуба на заряд и 24/7 помощ при положение на застрахователно събитие, в това число подпомагане на място при завеждане на вреди.

В допълнение, съществуващи клиенти на УниКредит Булбанк получават спомагателни отстъпки и дарове, при положение, че изберат зелен лизинг по актуалната акция.
Закупуването на електромобил има освен позитивен резултат върху околната среда, само че и обезпечава на притежателите елементарен достъп без такси за паркиране в центъра на огромните градове.

В дълготрайна вероятност се чака делът на електрически коли осезаемо да се усили, отчитайки въздействието на разнообразни разпореждания на регулативните органи, евентуални политически тласъци, регламенти за CO2 и паритета на цените сред електрически автомобили и коли с вътрешно горене. Според калкулации на BloombergNEF се чака продажбите на пътнически електрически автомобили да набъбнат внезапно през идващите няколко години, като се повишават от 3,1 милиона през 2020 година до 14 милиона през 2025 година

В международен мащаб това съставлява към 16% от продажбите на леки коли през 2025 година, само че някои страни реализират доста по-висок дял. В Германия да вземем за пример електрическите коли съставляват близо 40% от общите продажби до 2025 година

Пълна информация за преференциалния зелен лизинг и изискванията за кандидатстване можете да намерите на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР